sausio 22, 2008

Fiction Plane - Two Sisters (2007)

Verkia iš laimės širdis, matant kaip auga vaikai... Ne, nemačiau.
Bet užtat patenkintas likau. Manau ir jūs visai sutiksit, kad gerą sūnų užaugino gerbiamas Stingas.
Čia Joe Sumner, su grupe Fiction Plane.



Apie Fiction Plane žinojau jau senokai. Fiction Plane jau pažįsta Lietuvą. Prieš porą metų, vasarą, čia jie apšildė Stingą. Sako, pavarė neblogai. Bet...tuoj ir užmiršau juos, net nepasidomėjęs daugiau, nepaklausęs.
Visai neseniai, išvydau šiųmetį (na, gerai jau - pernykštį) Fikšian Pleinų vaizdo klipą. Mielai nunešė stogą.
Ir, iš pradžių neatpažinęs, kad dainuoja ir groja būtent Stingo sūnus, aš tiesiog klausiau ir galvojau: "ou..kaip fainai groja..niu veiviškai..kažkas įdomaus". Tačiau tik išvydęs grupės pavadinimą, balse ėmiau sąmoningai girdėti Stingą, o skambesy - The Police. Nežinau, gerai ar blogai, bet būtent tai ir jaučiau: "tai - šiuolaikiškesni The Police..The Police dabarties vaikams". Ši pirmutinė reakcija buvo teisinga. Tik tai tikrai nėra gryna tėvo muzikos kopija. Taip, jaučiasi išties didelė įtaka, tačiau Fikšian Pleinuose išgirdau sunkesnių - alternatyvaus roko, post-grunge sąskambių. O harmonijos..štai kur Joe prilygsta tėvui! Būtent kabinančios harmonijos, ir puikiai valdomas bosas (Stingo mokykla, šypt), labiausiai sužavėjo mane.
Galite lyginti, galite nelyginti. Bet. Vienareikšmiškai - verta paklausyti.

Milijonieriaus sūnus kiaurais batais @ LRytas.lt
"Two Sisters" @ YouTube
"Roxanne" @ YouTube





0 kart atsiliepta:


  © 2007 - 2011 ausinukas.com

The Media posted is only for promotional purposes, but if you wish for something to be removed please contact: ausinukass [at] gmail.com

Į viršų